Selçuk Paker Şehit Oldu

Okulumuzun eski̇ öğrenci̇leri̇nden Selçuk Paker Di̇yarbakir´daki̇ görevi̇nde şehi̇t oldu. Di̇yarbakir´in Sur i̇lçesi̇nde 30 ocak´taki̇ operasyonlarda ağir yaralanarak kaldirildiği Di̇yarbakir asker hastanesi̇'nde şehi̇t olan eski̇ öğrenci̇mi̇z pi̇yade Uzman Çavuş Selçuk Paker (25) i̇çi̇n Ankara Kocatepe Cami̇i̇'nde cenaze töreni düzenlendi̇.

ÖZEL KUVVETLER KOMUTANLIĞI'NDA GÖREVLI ŞEHİT PAKER'İN; İSTANBUL-ÜMRANİYE'DE OTURAN BABASI SEĞİT, ANNESI SEVGİ, BİR YIL ÖNCE EVLENDİĞİ VE 2 AYLIK HAMİLE OLDUĞU ÖĞRENİLEN EŞİ SEDEF'İN YANI SIRA ÇOK SAYIDA YAKINI İKİNDİ VAKTİ KILINACAK CENAZE NAMAZI İÇİN BAŞKENT'E GİTTİLER.

ATAKENT ANADOLU LİSESİ OLARAK BAŞTA AİLESİ OLMAK ÜZERE TÜM SEVDİKLERİNE SABIR VE BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUZ.

Yayın: 01.02.2016 - Güncelleme: 20.04.2022 09:12 - Görüntülenme: 11372