Ekm

27 Ekim Cuma günü Cumhuriyetimizin 100. Yılı  kutlamaları kapsamında 11J Dil sınıfı öğrencileri sınıfları dolaşarak öğrencilere Atatürk ve cumhuriyetin bize kazandırdıklarıyla ilgili İngilizce sorular sorarak ve cevapları bilen öğrencilerimize ufak bir hediye verdiler. Etkinliği organize eden başta Zuhal Öğretmenimiz olmak üzere etkinlik süresince vermiş olduğunuz kıymetli destekleriniz için  teşekkür ederiz.

Ekm

Ümraniye İlçesinde 44 Okuldan 24 tanesinde 4006 Tübitak bilim fuarı düzenlenecektir,  Okulumuz 24 Okul arasında en yüksek puana sahiptir.

May

'İstanbul'u Okuyorum' projesi kapsamında Edebiyat öğretmenimiz Mustafa Tütüncü, okulumuz Din Kültürü öğretmeni ve aynı zamanda yazar Yasemin Doğan ile 'Tozkoparan' ve son çıkan kitabı 'Ben u Sen' ekseninde öğrencilerimizle güzel Edebiyat sohbeti gerçekleştirdiler. Öğretmenlerime çok teşekkür ediyorum.

Ekm

Değerli Velilerimiz, Bu senede Veli akademileri çalışmalarımıza devam ediyoruz. Aşağıdaki tabloda konusu ve tarihi verilen seminerleri, Ümraniye Rahberlik ve Araştırma Merkezi işbirliği ile gerçekleştireceğiz. Bu seminerler, uzaktan(online) bir şekilde oalcaktır. Seminerlere katılmak isteyen velilerimizin bizimle iletişime geçmesi önemle rica olunur...

Ümraniye Rehberlik Araştırma Merkezi

Telefon:02165081137

Web Sayfası:http://umraniyeram.meb.k12.tr

Eğitim ve Ahlak Kongresi

Ağu

2017 yılında okulumuz için hazırlamış olduğumuz dergimize internet sitemizden ulaşabilirsiniz.