Etiket Sonuçları: hayat

Ekm

Okulumuz öğrencilerinden Diyarbakır´ın Sur ilçesinde şehit olan Selçuk Paker´in kardeşi Sertaç Paker evlendi.

OKulumuza adını veren mezun öğrencimiz; Selçuk Paker

Tem

Okulumuza adını veren mezun öğrencimiz Selçuk Paker´in hayatı hakkında bilgi almak için Selçuk Paker´in kardeşi Sertaç Paker ile yaptığımız bu röportajımıza bakabilirsiniz.

Tem

Hayatı iyi kullanmadan uzun süre yaşamış insan, az yaşamış demektir.

Tem

Her doğrunun iki yüzü vardır. Birini kabullenmeden önce, iki taraftan da bakmış olmak her zaman daha iyidir.

Şbt

Okulumuzun eski̇ öğrenci̇leri̇nden Selçuk Paker Di̇yarbakir´daki̇ görevi̇nde şehi̇t oldu. Di̇yarbakir´in Sur i̇lçesi̇nde 30 ocak´taki̇ operasyonlarda ağir yaralanarak kaldirildiği Di̇yarbakir asker hastanesi̇'nde şehi̇t olan eski̇ öğrenci̇mi̇z pi̇yade Uzman Çavuş Selçuk Paker (25) i̇çi̇n Ankara Kocatepe Cami̇i̇'nde cenaze töreni düzenlendi̇.