Geziler

Tem

Okulumuz öğrencilerine Miniatürk, Sultanahmet  Camii ve Yerebatan Sarnıcı´nı ziyaret etmişlerdir.

Tem

Okulumuz öğrencileri için Bursa gezisi düzenlenmiştir. Öğrencilerimiz bu gezide Bursa´nın önemli ve tarihi yerlerini ziyaret etmişlerdir.

Tem

Okulumuz 9. sınıf öğrencileri arasında her sınıftan beş kişinin seçildiği bir gezi yapıldı. Gezide öğrencilerimiz İTÜ Nükleer Fizik Bölümü´ne gittiler ve "nükleer enerji" hakkında bir film izlediler. Ardından da bu konuda bir bilgi yarışmasına girdiler.

Tem

Okulumuz öğretmenleri ve öğrencileri Ataşehir Hayvan Barınağı´nı ziyaret ettiler. Öğrencilerimiz hayvan barınağında, hayvanlarla ilgilenerek keyifli vakit geçirdiler.

Tem

Çekmeköy Belediyesi tarafından hazırlanan "Çanakkale Temalı" dev alanı ziyaret ettik. Bu alan da Çanakkale Şehitliği´nin bir benzeri hazırlanmıştır.

Tem

Okulumuz öğretmenlerinde Haluk Çalışkan ve Vedat Ardıç ile birlikte öğrencilerimiz Çanakkale Şehitliği´ni ziyaret ettiler.