Mrt

Kısmet Güven Deniz hocamızın organize ettiği birbirinden renkli ve yetenekli öğrencilerimizin emekleri ile ortaya çıkan ASPAL Resim Sergisi bugün gerçekleştirildi. Kısmet hocamıza ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Mrt

21 Mart Salı günü 11. Sınıf öğrencilerimizin katılımıyla İstanbul üniversitesi astronomi ve uzay bilimleri bölümü rasathanesine gezi düzenlenmiştir. Planetaryumda güneş sistemimiz ile ilgili bir belgesel izlenmiş, astronomi koleksiyonu incelenmiş ve teleskop ile güneş gözlemi yapılmıştır.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü münasebeti ile hazırlanan programda emeği geçen İlayda, Yeşim,Hande, Sevgi,Tuğba,Özge hocalarımıza onlara destek veren Tarih zümresi ögretmenlerimize ve programa hazırlık sürecinde özverili çalışmaları ile günün önemini en güzel şekilde anlatan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

12 Mart İstiklâl Marşının Kabulü dolayısı ile gerçekleştirilen programda emeği geçen Hasan Deniz, Kısmet Güven Deniz, Mustafa Tütüncü öğretmenlerimize ve millî duyguları ile programa renk katan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Yasemin atakul öğretmenimizin koordinasyinunda Din kültürü zümremizin düzenlemiş olduğu Peygamberimizin hayatı bilgi yarışmasıda 9-B sınıfımız 1. olmuştur. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Şbt

Atakent Şehit Selçuk Paker Anadolu Lisesi velilerimiz ve öğretmenlerimizle birlikte depremde zarar gören illerimize yardım malzemeleri toplayıp paketledik. Topladığımız ihtiyaç malzemelerini Üsküdar Afed Kordinasyon birimine teslim ettik. Göstermiş olduğunuz gayretten dolayı siz değerli velilerimize, öğretmenlerimize, okul çalışanlarımıza, çevredeki esnafa şükranlarımızı ifade ediyoruz.

Ock

Müzik öğretmenlerimizin öğrencilerimiz ile beraber hazırladıkları Türk Halk Müzüiği Konseri

Ock

Şehit Selçuk Paker Aziz Haıtrasını Minnetle Yad Ediyoruz.

Şehit Selçuk Paker'in Değerli anneleri, kardeşi ve dostları okulumuza teşrif ederek bizlerle hasbihal ettiler, Okulumuzun mezun öğrencisi olmasından gurur duyduğumuz Şehidimizin Selçuk Paker'i şehadetinin 7. Seneyi devreyisinde rahmetle ve minnetle andık.

Ock

Anadolu Gençlik Derneğinin liseler arasında düzenlediği "Efendimizin İzinde" konulu kitap okuma yarışmasında 9.sınıf öğrencilerimizden Emircan KAPUCU Ümraniye Birincisi olmuştur. Öğrencimizi, Öğretmenimiz Yasemin ATAKUL'u ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi zümresini tebrik ediyoruz

Ara

Aldığı ulusal ve uluslararası ödüllerle de adından söz ettiren okulumuzun mezunlarından Yapay Zeka Mühendisi Melik VATAN,  öğrencilerimize yapay zeka ve metaverse konulu bir konferans verdi.