Yabancı Dil Çalışmaları

Okulumuz öğrencilerinin hem İngilizce hem de Almanca derslerinde yaptıkları çalışmaları içerir bölümdesiniz.

Ekm

Almanca öğretmenimiz Şerife ESEN ÜLKÜ rehberliğinde okulumuz 10-B sınıfı öğrencileri pazarda gerçekleşen konuşmaların pratik uygulamasını yapmışlardır.

Ekm

Okulumuz İngilizce öğretmeni Zuhal BİŞKİN rehberliğinde ülkemizin turistik şehirleri 10-B sınıfı öğrencileri tarafından tanıtıldı. Tanıtımların İngilizce olarak yapıldığı etkinlik çalışmaları sınıf panolarından sergilenmeye başlandı.

Ekm

Okulumuz İngilizce öğretmeni Zuhal BİŞKİN rehberliğinde ülkemizin turistik şehirleri 10-D sınıfı öğrencileri tarafından tanıtıldı. Tanıtımların İngilizce olarak yapıldığı etkinlik çalışmaları sınıf panolarından sergilenmeye başlandı.