Geziler

Tem

Okulumuz öğretmenlerinden Nilüfer IŞIK ve Burcu GENÇÇAKIR öğrencilerimizle İslam Bilim ve Teknoloji Tarihi Müzesi´ni gezmişlerdir. Gezi ile ilgili görsellere haberden ulaşabilirsiniz.

Tem

Okulumuz öğretmenlerinden Kamuran OĞUZ ve Özden ÖZDİL tarafından düzenlenen gözlemevi gezimize ait fotoğraflara bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Tem

15/12/2016 tarihinde (20) kişilik öğrenci grubumuz öğretmenleri eşliğinde Ataşehir Hayvan Barınağı´na ziyaret gerçekleştirdiler, hayvanlar için mama götürdüler.

Tem

08/12/2016 tarihinde (20) kişilik öğrenci grubumuz (2) öğretmen nezaretinde Ataşehir Hayvan Barınağı´na ziyaret gerçekleştirdiler, hayvanlar için mama götürdüler.

Tem

30/11/2016 tarihinde Gebze TÜBİTAK MAM- Gen Teknolojisi ve Biyoteknoloji Enstitüsüne (21) öğrenci ve (2) öğretmenle inceleme araştırma gezisi yapıldı.

Tem

Okulumuz öğretmenlerinden Alpay ALAKUŞ 9-10-10. sınıf öğrencileriyle beraber CNR EXPO Kitap Fuarı´nı ziyaret ettiler.

Tem

Okulumuz öğrencileri Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Fahri Yurddan ile birlikte TÜYAP kitap fuarını ziyaret ettiler.

Tem

28 Ekim 2016 tarihleri arasında Ümraniye Belediyesi Sanatkarlar Çarşısı´na her gün bir sınıf ziyaret gerçekleştirdiler. 9. sınıf öğrencilerinin katıldığı ziyarette öğrencilere "Cam İşleme" ve "Ebru Sanatı" örnekleri uygulamalı olarak gösterildi.

Tem

Okulumuz öğrencileri biyoloji öğretmenimiz Ayfer Özgül, matematik öğretmenimiz Raziye Çalış Yapıcı ve coğrafya öğretmenimiz Günay Güzeller ile birlikte "Nezahat Gökyiğit Botanik Bahçesi"ni ziyaret etmişlerdir.

Tem

Okulumuz öğrencileri, biyoloji öğretmenlerimiz Ayfer Özgül eşliğinde Tübitak Bilgem Merkez Başkanlığı´nı ziyaret ettiler.

Tem

Okulumuz öğrencileri Miniatürk ve Panaroma 1453 müzesini gezmişlerdir ayrıca Miniatürk ve Panaroma 1453 müzeleri hakkında geniş bilgiye bu haberimizden ulaşabilirsiniz.

Tem

Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz Atatürk Arberetumu´nu ziyaret ettiler. Arberetum´da oldukça eğlenceli vakit geçirdiler.