T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / ÜMRANİYE - Atakent Şehit Selçuk Paker Anadolu Lisesi

Rehberlik Çalışmalarımız

Eyl

Ara

Güvenli İnternet Kullanımı

Kas

Kas

2017-2018 Eğitim Öğretim yılında Şehit Selçuk Paker Anadolu Lisesi´nde geçerli devam-devamsızlık, geç gelme ve devamsızlık hakları yazımızda yer almaktadır.

Haz

Okulumuzda geleneksel hale getirilmesi amaçlanan Meslek Tanıtım Paneli´nin ikincisi yapıldı. Panelde konuşmacılar kendi meslekleri hakkında öğrencilerimize bilgiler verdiler, tavsiyelerde bulundular. Katılımcılar ve panel galerisi için bağlantıya tıklayınız.

 

Haz

Okulumuzda 'Meslek Tanıtım Paneli'nin ilki düzenlendi. Meslek seçiminde daha işin başında oldukları vurgulanan öğrencilere, seçecekleri mesleklerin güçlü, zayıf, fırsatları ve tehditlerini dikkate alarak meslek seçimi yapmaları tavsiyesinde bulunuldu.

 

Haz

Okulumuz rehber öğretmenlerinden Şahin YETİŞKİN´in bağımlılık ve özellikle teknoloji bağımlılığı konulu velilerimize verdiği seminer çalışması. Seminer galerisine bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

 

Haz

Öğretmenimiz Şahin Yetişkin velilerimizi bilgilendirme amaçlı seminer verdi. Seminere ait galeriye bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Haz

Bir hafta boyunca adayların kendilerini tanıtmasının ardından okulumuzda meclis başkanı seçimleri yapıldı. Kazanan öğrencimizi tebrik ederiz.