Etkinlik Başarılarımız

2016'dan beri aldığımız ödülleri ve elde ettiğimiz başarıları bu kategoriden görebilirsiniz.

Ağu

14/04/2017 tarihinde Fenerbahçe Koleji´nin düzenlediği "İngilizce Hikaye Yarışması" na katıldık. "En İyi Final" ödülünü aldık.

Ağu

Okulumuz 9.'su düzenlenen "Ümraniye Geleneksel Spor Oyunları Turnuvası"nda basketbol branşında 2. olmuştur.

Haz

Avcılar Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği Matematik Filmat yarışmasında öğrencilerimiz; Enes Yıldırım, Kerem Bilgiç, Berkay Kuruca Türkiye 2.si olmuştur. Kendilerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Haz

Okulumuz 9.'su düzenlenen "Ümraniye Geleneksel Spor Oyunları - Şehit Ömer Halisdemir Sezonu"nda  masa tenisi branşında 4. olmuştur. Turnuva usulü yapılan yarışmada okulumuzu temsil eden 10. Sınıflardan Yınal Akkan'ı ve İbrahim Şıvgın'ı; 9. Sınıflardan Hamza Yavuz Aytekin'i ve Mustafa Er'i tebrik ediyoruz.

Haz

Türkiye genelinde düzeznlenen ve Hz. Muhammed´in hayatını konu edinen yarışmada okulumuz 10-A sınıfı öğrencilerinden Kübra Yazıcı 3. olmuştur. Kendisini ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Haz

Okulumuz öğrencilerinden Elif Nur Savaş, Çanakkale konulu mektup yazma yarışmasında İstanbul ikincisi olmuştur. Kendisini ve rehberlik eden öğretmenlerimizi tebrik ederiz.