Sosyal Etkinlikler

Eyl

Okulumuz idari kadrosu, öğretmenleri, yardımcı personelleri ve Okul Aile Birliği okulların açılmasından hemen önce bir araya geldiler.

Ağu

Okulumuzdaki İngilizce öğretmenleri ve 9. sınıf öğrencileri katlarında bulunan koridorda sergi hazırladıklar. Hazırladıkları sergiye ingilizce sokağı adını verdiler. Sergi görsellerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Tem

04/01/2017 - Köy Okullarina Yardim projemiz dahilinde kırtasiye malzemeleri gönderdigimiz Muş Değirmensuyu İlkokulu´na yardımlarımız ulaşmıştır. Katkıda bulunan tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Tem

07/02/2017 - Okulumuzun bahçesinde öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin ilgisiyle büyüyen kedilerimiz yuvalarına kavuştu.

Tem

28/12/2016 - Atakent Anadolu Lisesi olarak Doğu Bölgesindeki köy okullarına yaptığımız kırtasiye ve kitap yardımları yerine ulaştı.

Tem

15/12/2016 tarihinde Biyoloji Öğretmenimiz Ayfer ÖZGÜL ve bir grup öğrencimiz kış şartlarında aç kalmamaları amacıyla civardaki parklarda uygun yerler hayvanlar için yem bıraktılar.

Ağu

Okulumuzda deprem tatbiktaı yaptık. Tatbikat sırasında çekilen fotoğraflara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Tem

13/12/2016 - Okulumuz 11-D sınıfının öğrencileri Türk Edebiyatı dersi bağlamında Tanzimat Dönemi sanatçılarından Şinasi´nin "Şair Evlenmesi" adlı tiyatro oyununu dramatize ettiler.

Tem

12/12/2016 - Okul Müdür Yardımcımız Hilmi Aktoprak, okul Öğretmenlerimizden Alpay Alakuş, okul Başkanımız Sabri Danış ve sınıf temsilcileriyle birlikte geçen günlerde yaşanan hain girişimde şehit olan polislerimizi anmak, meslektaşlarına taziye ve moral ziyaretinde bulunmak için Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü´nü ziyaret ettiler.

Tem

26/09/2016 Pazartesi günü Saat: 14.00´te Ümraniye İtfaiye Müdürlüğü tarafından okulumuzda "Yangın Tatbikatı" yapıldı. Öğrencilerin ilgiyle takip ettiği tatbikatta öğrenciler yangınlara nasıl müdahale edileceğini öğrendiler.

Tem

15 Temmuz gazilerinden Turan TEKKE´yi 26 Ekim 2016 tarihinde okulumuzda misafir ettik. Ümraniyeli gazimiz o gece yaşadıklarını ve hain kurşunlara hedef olmasını öğrencilerimize aktarırken, aynı zamanda vatan ve millet sevgisini , biricik vatanımıza nasıl sahip çıkmamız gerektiğini canlı şahit olarak göstermiş oldu.

Tem

28/10/2015 - Okulumuz öğretmenlerinden Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Hasan Deniz, 10. sınıflara Dil ve Anlatım dersi konularından münazara konusunu bir etkinlik düzenleyerek anlattı. Etkinlik kapsamında tüm sınıflardan birer münazara grubu çıkartıldı ve diğer sınıfların gruplarıyla karşılaştırlar. Münazarayı kazanan 10-D sınıfını tebrik ediyrouz.

Tem

22/05/2015 - Okulumuz öğrencileri "24 Derste Osmanlıca Öğrenme" etkinliğine katılmışlardır. Derslerin bitiminde de gelinen noktayı tespit etmek için uygulama sınavına girmişlerdir.

Tem

22/04/2015 - Okulumuzda "Paleontoloji Derneği" yetkilileri tarafından belgesel destekli seminer verildi.

Tem

21/04/2015 - Okulumuza "Türkiye Gaziler Vakfı" tarafından Çanakkale Müze Otobüsü getirildi ve öğrencilerimize otobüste gezme fırsatı verildi. Vakıf yetkilileri aynı zamanda öğrencilerimize Çanakkale Savaşı hakkında seminer verdi.