Okulumuz

Okulumuz hakkındaki önemli gelişmelere bu sayfadan ulaşabilirsiniz.

Tem

Okulumuza adını veren mezun öğrencimiz Selçuk Paker´in hayatı hakkında bilgi almak için Selçuk Paker´in kardeşi Sertaç Paker ile yaptığımız bu röportajımıza bakabilirsiniz.

Tem

Okulumuza Ocak 2017´de mezun öğrencimiz Selçuk Paker´in adının verilmesi sebebiyle okulumuz için yeni adımıza uygun bir logo hazırlanmıştır.

Tem

Okul Dergimizin yeni sayısı çıktı. Dergide öğrencilerimizin yazdığı yazılar, yıl boyunca yapılan etkinlikler, şehidimiz Selçuk Paker´in ailesiyle röportajımız ve sınıf fotoğrafları yer alıyor.

Haz

Okulumuzu daha iyi tanıtabilmek ve ziyaretçilerimizi okulumuz hakkında bir fikir sahibi yapmak için okulumuzun fotoğraflarından oluşan bir galeri hazırladık. Galerimize bu haberden ulaşabilirsiniz.

Tem

Okulumuz Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı ortak projesi olan "TEMİZ OKUL, SAĞLIKLI OKUL" projesi kapsamında "BEYAZ BAYRAK" almaya hak kazanmıştır.

Okulumuzun eğitim öğretime başladığı zamandan bugüne kadar ki hikayesi