Katıldığımız Yarışmalar

Tem

Okulumuz öğrencilerinden Tolga Kaan Dügüncü, Konya Üniversitesi Konya Bilim Merkezi´nin düzenlemiş olduğu "5 Dakikada Bilim" adlı kısa film yarışmasına katılmıştır.

Tem

Okulumuz 9. sınıf öğrencilerinin hazırlamış olduğu "Hayaline Uç" projesini buradan izleyebilirsiniz. Film´de şehrimiz İstanbul tanıtılmaktadır.

Tem

Avcılar Milli Eğitim Müdürlüğü´nün düzenlediği "Matematik Filmat Yarışması"nda öğrencilerimiz; Enes Yıldırım, Kerem Bilgiç, Berkay Kuruca Türkiye 2.si olmuştur.

Tem

Okulumuz 11-B öğrencileri ve fizik öğretmenimiz Özden Özdil, Çekmeköy Belediyesi´nin düzenlemiş olduğu "Uluslararası Bilim Olimpiyatları"na katılmışlardır.

Tem

Okulumuz öğrencileri Üsküdar Üniversitesi 4. Bilim ve Fikir Festivali´ne katıldılar. Yarışmaya katılmak için bir aylık bir süreç boyunca okulda ön hazırlık yapan öğrencilerimizin projelerinin dokuzundan sekizi ön elemeyi geçti.

Tem

Okulumuz öğretmenlerinden Ayfer Özgül ve öğrencileri "Trafikte Genç Fikirler" yarışması için proje hazırladılar.

Tem

Samiha Ayverdi Anadolu Lisesi´nin düzenlediği Kitaplar Dile Geldi Edebi Metin Okuma Yarışması´na öğrencilerimizden Nursena SANCAKDAR edebiyat öğretmenimiz Fahri YURDDAN ile katıldı.

Tem

Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen şiir okuma yarışmasına okulumuzda yaptığımız elemeyi geçen üç öğrencimizle katıldık.

Tem

Okulumuz öğrencilerinden Tolga Kaan Dügüncü, fizik öğretmenimiz Özden Özdil rehberliğinde Doğa Okulları´nın Deney Vision adlı kısa film yarışmasına katılmıştır.

Ağu

14/04/2017 tarihinde Fenerbahçe Koleji´nin düzenlediği "İngilizce Hikaye Yarışması" na katıldık. "En İyi Final" ödülünü aldık.

Tem

Okulumuz öğretmenlerinden Ayfer Özgül öncülüğünde Türkiye çapında düzenlenen trafikte farkındalığı arttırmak adına düzenlenen "Trafikte Genç Fikirler" yarışmasına okulumuz katılmıştır. Türkiye´de yarışmaya katılmayı hak eden 10 okuldan birisi olan okulumuz yarışmada "Mansiyon" ödülü almıştır.

Tem

Okulumuz 9.'su düzenlenen "Ümraniye Geleneksel Spor Oyunları - Şehit Ömer Halisdemir Sezonu"nda  masa tenisi branşında 4. olmuştur.

Tem

Okulumuz öğrencileri Bilim koleji tarafından düzenlenen "Başucumdaki Dost" yarışmasına katılmışlardır.